All For Nothing / Don't Mention The War

All For Nothing - Miles & MemoriesMoet je als muzikant altijd experimenteel en vernieuwend zijn? De vraag is of dat überhaupt nog mogelijk is, of je moet als rasneger opeens samen met Jan Smit een nummer gaan opnemen. Met de vraag of de vrienden in tha hood je dan sowieso nog serieus nemen. Zo ook voor All For Nothing. De heren en dame worden zeer gerespecteerd in de hardcore-scene en waarom zou je ruzie gaan zoeken met je fanbase? De Nederlanders maken een heerlijk ouderwetse versie en kent veel snelheid en singalongs. In Duitsland vallen ze als een blok voor onze Cindy van der Heijden en ook ik kan het zeker waarderen. Eindelijk eens een band die niet bij de nieuwe generatie wil horen.
Don't Mention The War - Whack A MoleIk had ooit een Duitse vriendin. Wat misschien meer een scharrel was en eigenlijk een beetje tegenviel. Wat ik hier gewoon kan zeggen, want ze kan dit toch niet lezen. Vrienden maakten altijd de ‘Don’t Mention The War’-grap en het begon uiteindelijk een beetje vervelend te worden. Een groep Hilversummers kan er echter nog altijd goed om lachen. In 2005 vormden ze de gelijknamige band en onlangs zag Whack A Mole het licht. Het schijfje bevat zes nummers die worden omschreven als experimetalpunk. En ook wanneer je jezelf omschrijft als experimetalpunk, kun je nog best leuke muziek maken. Dat bewijst Don’t Mention The War.


mij=GSR Music/Suburban & Eigen Beheer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven