Left Alone – Left Alone

Left Alone - Left Alone“Hey guys, Tim Armstrong op je voicemail! Ik ben meerdere malen door verschillende mensen getipt, en verdomme, ik heb naar jullie tunes geluisterd en ik zou jullie graag laten tekenen op mijn label Hellcat Records. You know, jullie klinken precies zoals mijn bands Operation Ivy en Rancid en, nee, dat vind ik niet erg. Juist niet, want door jullie plaat uit te brengen laat ik ook een beetje zien hoe cruciaal ik zelf voor de punkscene ben, you know. Want er zijn eveneens legio bands die klinken als de Ramones. Kan geen toeval zijn, toch?! Nou, en als jullie nog een beetje ska, reggae en dub en een orgeltje hier en daar in jullie muziek integreren, dan zal onze samenwerking nog lang standhouden. Tot zover, bel me snel terug, groetjes!”


mij=Hellcat / PIAS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven