Peaches

Vorige week was Peaches in Nederland en gaf ze gave shows op State-X New Forms en op Noodlanding. Voor die laatste gig gaven we op File Under al kaarten weg gaven. Die live-show van Peaches zijn altijd al een beleving, maar toch blijft ze continu op zoek naar nieuwe element om toe te voegen aan haar optredens om haar fans nog meer te vermaken. Een coole nieuwe gadget vond ze in Berlijn. Ze kwam daar in contact met iemand die harpen maakt met lasersnaren. En zoals Peaches dat dan doet gaat ze gelijk voor de overtreffende trap. Dus verzocht ze de maker van de harpen of hij niet gelijk drie laserharpen voor haar kon maken voor haar shows in New York. Bekijk hier het filmpje dat voor Vodafone 360 gemaakt werd over de ontmoeting van Peaches met de maker van de harpen.
Voor meer exclusieve video’s van jouw favoriete artiesten check deze website.
Peaches


mij=Door: Storm

Terug naar boven