Peaches – Ticketactie

Peaches komt graag in Amsterdam. Een van de vorige keren dat ze hier was, was dat voor een persdag waar Marz667 haar interviewde. Twaalf interviews en een aantal fotoshoots moest ze doen en ze was helemaal niet blij met al dat gedoe. Zoals ze zelf zei: ‘Natuurlijk niet, zou jij dat zijn? Ik moet steeds hetzelfde vertellen keer op keer. Had veel liever de stad ingegaan, ik vind Amsterdam geweldig en wil wiet halen. Je kunt hier legaal stoned worden, prachtig land.’

Deze week is ze weer in Amsterdam. Vast ook om wiet te halen, maar vooral om donderdag de komende editie van Noodlanding op te sieren met haar aanwezigheid. Jij kunt daar samen met iemand die je meesleept bij zijn als je wilt (let op, dit festijn duurt van 23:30 tot 5:00). Om deel te nemen ben je nu natuurlijk wel mooi te laat.


mij=Door: Storm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven