Holly Miranda – The Magician's Private Library

Holly Miranda - The Magician's Private LibraryHaar eerste wapenfeit High Above The City is helaas nergens meer te vinden. Ze had een twintigtal nummers zelf opgenomen en uitgebracht, dit om te gaan verkopen tijdens haar optredens. Niemand weet hoe het heeft geklonken, maar blijkbaar heel anders dan haar muziek op het nieuwe The Magicians Private Library. De 24-jarige Holly Miranda staat totaal niet meer achter haar debuut, ze vindt het klinken alsof iemand met zijn vingers over een schoolbord krast. Gelukkig heeft ze een nieuwe plaat gemaakt waar ze zeker trots op mag zijn. De ex-zangeres van The Jealous Girlfriends heeft namelijk al erg veel bereikt. De lesbienne heeft ondertussen heel wat bekende artiesten onder de sneltoetsen staan, er kwamen bijvoorbeeld tours met The XX, Scott Matthew en Tegan and Sara. Maar het hoogtepunt is de dikke TV On The Radio-stempel op de nieuwe plaat. De rakkers hebben namelijk haar nieuwste kindje geproduceerd, maar bespelen ook een aantal instrumenten op de plaat. Het tiental nummers is erg verschillend, waarbij vooral single “Waves” de verkeerde indruk van het album geeft: zo ontzettend poppy is het namelijk niet. Opvallend is dat The Magician’s Private Library stiekem ook alweer achterhaald is, de zangeres heeft al veel nieuwe plannen. De nog komende plaat gaat namelijk vooral schoppen tegen de Amerikaanse regering en hun kijk op het homohuwelijk. Zo mag ik het horen Holly, niks relaxen, maar altijd aan het werk zijn.


mij=XL / V2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven