Klub Radar #10

Klub Radar… Wat kan daar over gezegd worden dat nog niet gezegd is? Nou bijvoorbeeld dat aanstaande zaterdag al weer maar liefst de 10e editie plaatsvindt! Als dat geen reden voor een dubbele high five richting de Klub Radar-organisatie is, dan weer ik het niet meer. Alle ingrediënten voor een compleet avondje uit zijn ook deze keer weer aanwezig: drie lekker eigenwijze, tegendraadse, bandjes die de avond inluiden en drie DJ/producers die het nachtprogramma zullen verzorgen.
Madensuyu
Van de opener van de avond, Post War Years, werd elders al gezegd dat ze eruit zien als een stelletje brave jongens dat ‘s zondags altijd netjes op bezoek bij hun respectievelijke moeders gaat, maar dat ze wel erg knappe songs neer weten te zetten. Ik ben benieuwd… Madensuyu is inmiddels een vertrouwd smaakje geworden binnen het Nederlandse clubcircuit en afgelopen zomer waren ze voor een bijna duizendkoppig publiek nog een reden om de met bakken naar beneden komende regen te trotseren tijdens de-Affaire in Nijmegen. Een groter compliment voor de muziek van deze Belgen is moeilijk denkbaar.
Met Max Tundra, officieel de derde band van de avond gaan we eigenlijk al een beetje richting de DJ/producers. Luister maar eens naar zijn Myspace en dan weet je dat het alle kanten op kan gaan met hem. Welke het precies gaat worden? Your guess is as good as mine… De Utrechtse DJ Freek Fabricius gaat in ieder geval het optreden van Max en daarna van de twee Amerikaanse producers Nosaj Thing, die bijvoorbeeld The Xx al eens in de mix heeft gegooid en Tokimonsta aan elkaar draaien. Fijn om, in de persoon van Tokimonsta, weer eens een stukje vrouwelijke présence mee te mogen maken in de toch wel overwegend door mannen gedomineerde DJ/producer wereld.
Wie komt er ook fijn bandjes kijken en daarna een potje swingen op 20 maart in Tivoli De Helling? Als je dit formuliertje invult mag jij misschien wel helemaal gratis samen met een vriend of vriendin naar binnen. File Under geeft samen met Tivoli 2×2 kaartjes weg. Leuker kunnen we het niet maken!


mij=Door: Dennis

7 reacties

  1. Stonehead

    @Storm: ik wel. Een beetje kritisch lezer kijkt natuurlijk door dit soort niet-onderbouwde hosannaverhalen heen. Er staat nauwelijks iets over de muziek zelf in, laat staan ook maar iets negatiefs, wat enigszins afbreuk doet aan alle andere, veel gebalanceerdere FU-artikelen.

  2. Dennis (die ekte ekte!)

    Ik bied alle FU lezers (en in het bijzonder Dennis) mijn excuses aan voor deze ongeneerde wervende(!) tekst, waarin ik mijn oprechte enthousiasme voor Klub Radar geëtaleerd heb… Tevens mijn excuses aan alle echte FU scribenten (en in het bijzonder Stonehead) voor het in discrediet brengen van ´alle(!) andere´ artikelen hier op FU, als gevolg van mijn kritiekloze verhaal. Het spijt me… *hangt pen weer aan de wilgen om zich weer op het huishouden te gaan concentreren*

  3. Stonehead

    Zeg Dennis, da’s ook onzin. Lezers kunnen kaarten winnen, dat is voor iedereen een win-win situatie. Ik zeg alleen dat het stuk niet oprecht léést, ook al heb je het wel oprecht geschréven. Dus ik bied ook mijn excuses aan. Zo. Klaar. *gaat ook eten fixen*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven