Slim Cessna's Auto Club – Buried Behind The Barn

Slim Cessna's Auto Club - Buried Behind The BarnIk zat te luisteren naar de nieuwe Slim Cessna’s Auto Club cd Buried Behind The Barn en dacht meerdere malen: ‘Huh, dit liedje, dat ken ik toch al?’. Even dacht ik dat ik gewoon zoveel muziek gehoord had dat ik appels op peren vond gaan lijken, maar bij nadere bestudering bleek het helemaal niet zo erg te zijn. De titel Buried Behind The Barn is dan misschien niet het meest toepasselijk voor een verzamelaar van rarities en outtakes, het blijkt er toch wel een. De band nam de hier verzamelde tracks dik tien jaar geleden op en voor een deel zijn ze terug te vinden op de albums die Slim Cessna en zijn mannen later maakte. Zo stond “Earthquake” (hun labelbaas Jello Biafra’s favoriete SCAC-track) op de vinyl-versie van Always Say Please And Thank You en verscheen “Shady Lane” op The Bloudy Tenent Truth Peace. Onder dezelfde naam als deze cd verscheen overigens in 2004 al een CDr EP die door zijn geringe oplage van 200 stuks een duur hebbeding geworden is. Maar dat probleem is met deze rerelease dus opgelost. Zo kan iedereen tegen een betaalbare prijs genieten van de originele opnames, die vanzelfsprekend weer de kloeke mix van country, folk, bluegrass en punk laten horen waar Slim Cessna’s Auto Club al jaren garant voor staat.


mij=Alternative Tentacles / Sonic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.