All Leather – When I Grow Up, I Wanna Fuck Like A Girl

All Leather - When I Grow Up, I Wanna Fuck Like A GirlZo af en toe heb je het als recensent maar makkelijk. Dan hoef je slechts naar een hoes te kijken, de naam van de band en de cd te lezen en de tracktitels te scannen. Zonder een toon te hebben gehoord van de cd, weet je dan al in welke hoek je het moet zoeken en welke invalshoek je in je stukje kunt kiezen. When I Grow, I Wanna Fuck Like A Girl van All Leather is zo’n plaat. Eigenlijk zegt de titel al genoeg, maar met het boekje in de hand is het beeld geheel compleet. Nummers met namen als “I Do It With My Prick Out, Well Fed Fuck” of “Do I Look Divorced” beloven een goor ongenuanceerd hard geluid. Wat je krijgt is dan ook keiharde electropunk in een zweterige sfeer. Directe vervormde electrobassen, overstuurd gekrijs scharen zich tegen je trommelvliezen. All Leather is zo’n band die alleen op vol volume kan worden afgespeeld en dan als catharsis werkt. Je wilt mee zweten, je wilt naar donkere catacombe waar op een slecht verlicht podium deze heren je botten losspelen en elkaar onderwijl aflikken. Heerlijk harde leder electropunk, en dat lles kun je al afleiden uit hoes, bandnaam en titel. Werkelijk waar, you can judge this book by its cover


mij=Dim Mak / Konkurrent

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven