Isobel Campbell & Mark Lanegan

Isobel Campbell & Mark Lanegan


mij=Isobel Campbell & Mark Lanegan, 18 september, Take Root, Grote Zaal, Oosterpoort, Groningen. Foto: Jelmer

4 Comments

  1. Eddie Baby

    Nou, volgens had er maar 1 persoon op heel Take Root het NIET naar zijn zin. En dat was meneer Lanegan. Hij is uiteraard nooit een vrolijke Frans (of Malle Mark) maar hier stond hij wel heel duidelijk alleen een boterham te verdienen. Wat een ongeïnspireerde bende, inclusief mevrouw Campbell en de rest van de band. Ik gun het hem wel hoor, deze succesvolle samenwerking. Maar probeer dan ook nog je best te doen live zou ik zeggen. Dit was wel heel mager vergeleken bij zijn fantastische solo-optreden op Lowlands.

  2. Niels

    Ik heb ze met hun vorige plaat live gezien en ik dacht dat Mark weinig te zeggen had op het podium, maar Isobell is nog een stuk erger. Die durfde amper het publiek in te kijken. De show was nog wel aardig, maar jammer dat ze zo in zichzelf gekeerd zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.