K's Choice

K's Choice


mij=K's Choice, 11 september, Appelpop, Tiel. Foto: Danny

10 Comments

  1. Danny

    Sterker nog ik ben het er zelf ook mee eens. Ik moet gewoon ‘s nachts niet meer doodvermoeid foto’s nabewerken en selecteren. ‘s Ochtends zag ik de fout zelf ook maar toen was deze al verstuurd (samen met 4 wel juist scherpe foto’s). Had ook persoonlijk liever deze (http://farm5.static.flickr.com/4133/4982300688_4a607fa612_b.jpg) van mij hier gezien, maar dat heb ik dan weer niet voor het zeggen.
    Excuses bij deze. Ik heb ook wel eens mijn nacht niet ๐Ÿ˜‰

  2. Dennis

    @Gr.R. ‘t Is natuurlijk helemaal off-topic wat betreft deze foto (jij bent begonnen!), maar had ik je in het kader van mijn bandjeskeuze al verteld hoe geniaal de nieuwe Rolo Tomassi is? ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top