Mumford & Sons

Mumford & Sons


mij=Mumford & Sons, 26 september, Heineken Music Hall, Amsterdam. Foto: Willem

11 Comments

  1. Ruben

    @G.R.: ik zie ze ook liever in een kleine zaaltje zoals Doornroosje. Daar komen ze veel beter tot hun recht. En ik vind ze nog altijd beter dan AHA (uitverkocht), Maroon 5 (kots) of Chris de Burgh (om maar wat te noemen.)

  2. Ik vraag het me ook af G.R.. Ik ben wel al vroeg fan geweest en heb ze op Lowlands een ijzersterk – maar overschat – optreden zien geven, dus ik snap het enerzijds wel. De liedjes zijn toch sterk en pakkend en de stem van Mumford werkt.
    En dan vraag ik me af.. Drie weken nadat we bij FMC M&S single van de week maakten, ontdekte ik King Charles. http://www.futuremusiccharts.nl/alternative/2009/10/king-charles–.html Was een ijzersterk nummer, met vergelijkbaar idee als M&S (alleen dan met elektrische gitaar). Nog steeds kan ik hier echt van genieten, maar daar hoor je dan niets over..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top