Gabriel Rios – Ticketactie

Ik was net een Pavlov-hondje. Elke keer als ik zo rond drie uur in de middag mijn sinaasappeltje aan het schillen was begon ik automatisch “Broad Daylight” te fluiten. Best bizar, want dit luchtige liedje van Gabriel Rios is ondertussen toch al dik zes jaar oud. Gabriel Rios is ondertussen toe aan zijn vierde cd The Dangerous Return. Omdat hij Nederlanders zo lief vindt presenteert hij de songs eerst aan ons. Dit doet hij 26 november voor een select groepje genodigden in het bijzonder fraaie People´s Place in Amsterdam. En guess what: wij geven in samenwerking met platenmaatschappij PIAS enkele setjes van twee kaarten weg voor dit poepie exclusieve feestje. Wil jij er naartoe? Dat kan niet meer. Het is namelijk al geweest.
Gabriel Rios


mij=Door: Storm

2 reacties

 1. Ludo

  26 september?
  Je weet toch!
  bedankt voor de tickets!
  Dank je. Het was een toffe avond in hippe locatie. Heel gemeleerd publiek door alle andere weggeefacties. Maar Gabriel en (pianist Jef Neve, die ik een paar weken geleden niet kon zien in het Bimhuis) maakten er een mooi feestje van.
  ik moest er een paar dagen over nadenken maar toen wist ik het.. die Gabriel Rios zat in een sinaasappelsapreclame. jaaaa Storm.
  Snelheid van het licht, die Ludo 🙂
  lol, tja 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven