Nive Nielsen And The Deer Children

Nive Nielsen And The Deer Children


mij=Nive Nielsen And The Deer Children, 19 november, Crossing Border, Waterloo, Den Haag. Foto: Storm

4 Comments

  1. michel

    fantastisch concert van Nive Nielsen & the Deer Children in arenberg, antwerpen gisteren!! 8 muzikanten (!) nog veel meer instrumenten (zingende zaag! hoorn! lap steel! 2 drums!) en bijzonder fijne liedjes. Totaal charmant, van dromerig en naief naar wild en ruw en terug, vaak tijdens een en hetzelfde lied. superontdekking!!

  2. michel

    fantastisch concert van Nive Nielsen & the Deer Children in arenberg, antwerpen gisteren!! 8 muzikanten (!) nog veel meer instrumenten (zingende zaag! hoorn! lap steel! 2 drums!) en bijzonder fijne liedjes. Totaal charmant, van dromerig en naief naar wild en ruw en terug, vaak tijdens een en hetzelfde lied. superontdekking!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top