Nive Nielsen And The Deer Children

Nive Nielsen And The Deer Children


mij=Nive Nielsen And The Deer Children, 19 november, Crossing Border, Waterloo, Den Haag. Foto: Storm

4 reacties

  1. michel

    fantastisch concert van Nive Nielsen & the Deer Children in arenberg, antwerpen gisteren!! 8 muzikanten (!) nog veel meer instrumenten (zingende zaag! hoorn! lap steel! 2 drums!) en bijzonder fijne liedjes. Totaal charmant, van dromerig en naief naar wild en ruw en terug, vaak tijdens een en hetzelfde lied. superontdekking!!

  2. michel

    fantastisch concert van Nive Nielsen & the Deer Children in arenberg, antwerpen gisteren!! 8 muzikanten (!) nog veel meer instrumenten (zingende zaag! hoorn! lap steel! 2 drums!) en bijzonder fijne liedjes. Totaal charmant, van dromerig en naief naar wild en ruw en terug, vaak tijdens een en hetzelfde lied. superontdekking!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven