The Futureheads

The Futureheads


mij=The Futureheads, 12 november, London Calling, Paradiso, Amsterdam. Foto: Awarnach

8 Comments

 1. Stonehead

  De hele 3voor12-kliek vond dit optreden maar niks. “Het is over”, aldus Atze. “The Futureheads zijn het enthousiasme verloren”, aldus de dubbelzinnige kop boven de recensie – het blijkt te gaan om het enthousiasme van de recensent, niet om dat van de band. De rare recensie zelf had vooraf geschreven kunnen zijn.
  http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/44162916
  Was het echt zo erg? Ik snap er niks van.

 2. Ludo

  als ik op dat linkje naar 3v12 klik zie ik The Futureheads is het enthousiasme verloren, tekst & foto’s Christiaan Walraven.
  maar misschien fotografeerde Atze elders en twitterde hij “het is over” (want die zie ik effe ook al nergens)

 3. Ludo

  De hele 3voor12-kliek vond dit optreden maar niks. “Het is over”, aldus Atze. “The Futureheads zijn het enthousiasme verloren”, aldus de dubbelzinnige kop boven de recensie – het blijkt te gaan om het enthousiasme van de recensent, niet om dat van de band. De rare recensie zelf had vooraf geschreven kunnen zijn.
  http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/44162916
  Was het echt zo erg? Ik snap er niks van.
  Laat Atze eerst maar eens leren fotograferen zou ik zeggen 😉
  Wat een bagger op die vpro site
  die arme Atze had er niks mee te maken toch? (da’s een ok guy)
  Ja maar een ok guy kan best slechte foto’s maken toch?
  Ok sorry Atze je bent ok en je foto’s zijn geweldig!
  als ik op dat linkje naar 3v12 klik zie ik The Futureheads is het enthousiasme verloren, tekst & foto’s Christiaan Walraven.
  maar misschien fotografeerde Atze elders en twitterde hij “het is over” (want die zie ik effe ook al nergens)
  http://twitter.com/#!/atzedevrieze/status/3215859438854144
  oh zo. de twittert houd ik niet in de gaten hoor 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top