Novack – Sequence & Stills

Novack - Sequence & StillsEen lome dag is het vandaag, het jaar is net begonnen. Buiten miezert het, ik kijk uit op een brakliggend terrein. Daar komt ooit een nieuw kantoor, met nieuwe mensen, die mij dan aankijken als ze naar buiten kijken. In de pauze loop ik een rondje, niet meer dan een kwartier. Ik kijk naar mijn to-do list. Die heb ik vorig jaar gemaakt en vandaag ligt het hier nog steeds. Niks is doorgestreept. Ik ben een diesel, ik kom maar niet op gang. Mijn collega leest een artikel en zegt niks, volgens mij denk hij aan zijn lunch. Hij heeft dit weekend niks gedaan en meer heb ik hem niet gevraagd. In de hal staat onze kerstboom van afgelopen jaar, maar zonder ballen en slingers. Het al bijna februari, ik moet wat dagen hebben overgeslagen. Blue monday is ook al voorbij, niks van gemerkt. Ik luister naar Novack en dwaal weer af, alsof ik naar Elbow luister, maar dan zonder de intense stem van Guy Garvey. Ik hoor een trompet, een gitaar en soms een piano. Kleine intense liedjes zijn het. Het is vijf uur en de zon is al bijna onder. De tijd gaat snel maar ik kom niet op gang.


mij=V2

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven