My Bee's Garden – Hunt The Sleeper

My Bee's Garden - Hunt The SleeperHet is mij een raadsel waarom dit album niet op het stapeltje van Guuzbourg is beland. My Bee’s Garden is Frans en de beeldschone zangeres zucht bovendien behoorlijk. Melody Prochet komt uit Parijs, is nog maar 23 lentes jong en My Bee’s Garden is de naam waaronder ze haar debuutalbum uitbrengt. Zelf noemt ze haar muziek shoegaze, maar van dit genre vind ik weinig terug op Hunt The Sleeper. Het is vooral droompop dat Melody ons voorschotelt en dan van het toch wel behoorlijk slaapverwekkende soort. De melodieuze (no pun intended) titeltrack is nog wel aardig, maar het is schier onmogelijk om de aandacht bij alle tien nummers te houden. Zelden zo’n ondraaglijk licht album gehoord. Melody is ongetwijfeld een lief filleke en er zullen ook ongetwijfeld mensen zijn die helemaal kunnen wegzwijmelen bij haar hees-zweverige stem. Er staan wel wat aardige momenten op het album, maar niet genoeg om dit debuut te kunnen redden. De afsluiter van het album heet “Half Asleep” en wat mij betreft had ze dat ‘Half’ wel weg kunnen laten.


mij=Kitchen / Sonic

7 Comments

 1. Anonymous

  iedereen zijn smaak ! zeg gewoon, dat het jouw stijl niet is . Waarom zo lelijk negatief zijn, een beetje respekt voor al diegenen, die het wel fijne muziek vinden. wie zijn jullie eigenlijk ..?

 2. Mijn interesse is gewekt!
  Toch een geslaagde recensie dus 😉
  iedereen zijn smaak ! zeg gewoon, dat het jouw stijl niet is . Waarom zo lelijk negatief zijn, een beetje respekt voor al diegenen, die het wel fijne muziek vinden. wie zijn jullie eigenlijk ..?
  Op spotify heet dit album trouwens “Hunt the sleeperS”
  @Tom: dan zit de spotify er mooi naast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top