Talent en geen cent te makken?

Cultuur is geen wedstrijd. Maar soms heb je iets nodig wat je extra uitdaagt. Ben jij student of wetenschapper bij een hogere culturele studie zoals een conservatorium, kunstacademie of toneel/theaterschool, en heb je meer in je mars dan wat je nu doet? Dan kun je wellicht aanspraak maken op een Cultuurfondsbeurs. Dat is een speciale studiebeurs voor afgestudeerden aan universiteit of hogeschool. Elk jaar kunnen tientallen jonge talenten dankzij het Prins Bernhard Cultuurfonds op die manier voor soms meer dan 10.000 euro een vervolgopleiding of vervolgonderzoek in het buitenland doen, zodat ze écht ver kunnen komen in hun ambities. Een voorwaarde is dat de vervolgstudie langer dan drie maanden duurt, maar voor beeldende kunst en muziek zijn er ook beurzen voor kortere opleidingen.
Het Prins Bernard Cultuurfonds
Check de lijsten van uitgereikte beurzen van 2007, 2008, 2009 en 2010 maar op de site: met het geld uit het Cultuurfonds gebeuren echt zinnige dingen (en niet eens alleen op cultureel gebied). Wil jij ook deel uitmaken van de komende internationale cultuurgeneratie? Doe dan zelf vóór april 2011 een aanvraag. Succes!

2 reacties

Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven