Hartverwarmende Haldern Pop posteractie

Ga je al dan niet naar Haldern Pop 2011, toch staat er een leuke wedstrijd open waarbij je een een poster kan winnen, een camera en aansteker krijgt, en als je heel veel geluk hebt…4 Haldern Pop ’11 kaartjes!
Hartverwarmende Haldern Pop posteractie
Wat moet je doen? Schrijf een kort stukje met als topic “Heartwarming” (max 1 A4-tje). Stuur dit -vóór 1 juli- op naar Haldern Pop actie email zippo@haldern-pop.de en wacht af. De 75 meest originele inzendingen krijgen een camera en een aansteker thuisgestuurd….en dan….


mij=Door: Andrew
Waaat moet ik nog meer doen? Ja, dat moet je zeker: In de camera zit een rolletje met 12 opnames voorgeladen. Maak hier 12 hartverwarmende portretten mee, laat ze afdrukken en inscannen. Stuur vervolgens het ingescande resultaat -vóór 22 juli- op naar het actie email adres. Haldern Pop festival organisatie zou het trouwens extra leuk vinden als de aansteker op een of meerdere opnames terug te zien is. Sponsors zijn sponsors tenslotte!
Als je al zo ver bent, krijg je in ieder geval een fraaie A1 formaat poster met daarin verzameld het portretwerk van alle deelnemers, uniek toch wel, maar er is meer: drie gelukkige winnaars krijgen ieder vier Haldern Pop '11 kaartjes om zichzelf en drie vrienden gelukkig te maken! Zeker een aangename bezigheid voor de maand augustus!
Meer info hier: Haldern Pop posteractie.

4 reacties

Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven