Primus

Les Claypool staat graag in het donker te spelen


mij=Primus, 18 juni, Paradiso, Amsterdam. Foto: Storm

5 reacties

 1. Eddie Baby

  En, wat vond je er van Storm?
  Ik vond het wel ok, maar zeker niet zo goed zoals het ooit was. De gekte en bezetenheid is wel een heel stuk minder. Wel nog steeds fantastische muzikanten en altijd grandioos om nrs als Those Damned Blue Collar Tweeker, John The Fisherman en Harold on the Rocks weer eens live te zien. Helaas kwam Sailing the Seas of Cheese er een beetje bekaaid vanaf in de setlist vond ik

 2. michiel

  Muzikaal onnavolgbaar maar er zat inderdaad wel heel veel langzaam ‘jam’-werk tussen. Als je vanaf het podium toch ziet hoe de complete zaal los gaat op Harold, begrijp ik een vijftien minuten durende, langzame toegift niet. Jerry was a rce car driver, too manny puppies, toys go winding down, wynonas big brown beaver, dat soort werk wilde ik an sich wel graag op springen. Overall prima hoor maar kon beter.

 3. En, wat vond je er van Storm?
  Ik vond het wel ok, maar zeker niet zo goed zoals het ooit was. De gekte en bezetenheid is wel een heel stuk minder. Wel nog steeds fantastische muzikanten en altijd grandioos om nrs als Those Damned Blue Collar Tweeker, John The Fisherman en Harold on the Rocks weer eens live te zien. Helaas kwam Sailing the Seas of Cheese er een beetje bekaaid vanaf in de setlist vond ik
  Het leek soms alsof de band in een repetitie aan het houden waren in plaats van een concert.
  Muzikaal onnavolgbaar maar er zat inderdaad wel heel veel langzaam ‘jam’-werk tussen. Als je vanaf het podium toch ziet hoe de complete zaal los gaat op Harold, begrijp ik een vijftien minuten durende, langzame toegift niet. Jerry was a rce car driver, too manny puppies, toys go winding down, wynonas big brown beaver, dat soort werk wilde ik an sich wel graag op springen. Overall prima hoor maar kon beter.
  Op zich heb ik wel respect voor het feit dat de band zich weinig bezig hield met het voorlepelen van klassiekers. Maar ik vind twee uur Primus gewoon HEEL erg lang. Het is hele drukke muziek en dat trek ik slechts in kleine hoeveelheden. ‘Jilly On Smack’ was voor mij een hoogtepunt simpelweg omdat de band zich juist eventjes de gaspedaal van virtuoze vernuft loslieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven