Palio Superspeed Donkey

Palio Superspeed Donkey


mij=Palio Superspeed Donkey, 4 september, Into The Great Wide Open, De Bolder, Vlieland. Foto: Jorg

2 reacties

 1. André

  Dit was zó indrukwekkend. Jochies van vifjtien die nu al een professionele, strakke en bovenal vermakelijke rockset erdoorheen weten jassen. Dikke smile!
  Ik vind het nogal overdreven allemaal, die ophemeling van deze band. Het deed mij vrij weinig. Middelmatige liedjes, zeer matige zang. Er zijn genoeg van dit soort bands op iedere braderie te vinden, alleen komen ze niet verder dan dat.Oké, het was zeer energiek, maar dat mag ook wel op die leeftijd. Hoevaak hebben we niet een stel jonge honden de toekomst van de rock genoemd? Een jaar later hoor je er dan weinig meer van. Ik gun ze een doorbraak van harte, maar afgaand op wat ik hoorde en zag, komen ze niet boven het maaiveld uit.
  Ik vind het nogal overdreven allemaal, die ophemeling van deze band. Het deed mij vrij weinig. Middelmatige liedjes, zeer matige zang. Er zijn genoeg van dit soort bands op iedere braderie te vinden, alleen komen ze niet verder dan dat.Oké, het was zeer energiek, maar dat mag ook wel op die leeftijd. Hoevaak hebben we niet een stel jonge honden de toekomst van de rock genoemd? Een jaar later hoor je er dan weinig meer van. Ik gun ze een doorbraak van harte, maar afgaand op wat ik hoorde en zag, komen ze niet boven het maaiveld uit.
  Ik vind het nogal overdreven allemaal, die ophemeling van deze band. Het deed mij vrij weinig. Middelmatige liedjes, zeer matige zang. Er zijn genoeg van dit soort bands op iedere braderie te vinden, alleen komen ze niet verder dan dat.Oké, het was zeer energiek, maar dat mag ook wel op die leeftijd. Hoevaak hebben we niet een stel jonge honden de toekomst van de rock genoemd? Een jaar later hoor je er dan weinig meer van. Ik gun ze een doorbraak van harte, maar afgaand op wat ik hoorde en zag, komen ze niet boven het maaiveld uit.
  bij de platenzaak zie ik al 43 2e-hands exemplaren van dat ene album van de Moordgasten. wie kent ze nog. je kan beter wachten tot je 18 bent om door te breken. (tenzij je een pre-fab Britnietje bent)
  Een geweldige band in stijl van de Arctic Monkeys, aangezien ze op deze jonge leeftijd al zó goed zijn zullen ze zonder twijfel nóg beter presteren in de toekomst! Ik kan niet wachten.
  @Andre Goed spelen op die leeftijd ,inderdaad , dat is niet super zeldzaam. Maar deze band heeft ook nog eens hele volwassen liedjes en een setlijst die spannend is. Dat vind ik echt waanzinnig knap. En zeg nu zelf, hoeveel jonge bandje zijn nu echt origineel?
  Beste Jasper,
  Dat vind ik niet. Zo’n bijzondere band kan ik er echt niet van maken, sorry. Smaken verschillen, ieder zijn mening, etc. Dit soort bands speelt elke zaterdag in de Kelderbar van Vera. Ik zou zeggen: kom eens kijken. Ik heb daar al heel veel betere gezien.
  @Ludo: de Moordgasten ja, die ken ik nog wel. Waren toen de revelatie van Noorderslag, daarna nooit meer wat van gehoord. De hiphoptoekomst van Nederland was het, de limousine hoefde alleen nog maar voor te rijden. Helaas liep het anders.
  🙂 dat was echt een mooi voorbeeldje van een uit de hand gelopen hobby (of ‘uit handen genomen’ hobby, i.e. anderen gingen ineens geloven dat het wat was)
  volgens mij hadden die gastjes 1 jaar later er al helemaal geen zin meer in. (en gingen ze in het poolcafe hangen, of achter de meisjes aan)
  @André Ik onderbouw slechts dat ik dit optreden -op zichzelf staande- erg goed vond gezien de gemiddelde leeftijd van de band. Dan hoeft je niet per se meteen in de context te plaatsen van hoe soortgelijke bands het ervan af hebben gebracht. Iedereen heeft recht op een mening, maar dat vind ik onzin. Bovendien vind ik het nogal schijnheilig om te insinueren dat ik ‘dit soort bands’ niet eerder heb meegemaakt. Kom op, zeg!
  Beste Jasper,
  Wat mij betreft sluiten we deze discussie, want dit leidt nergens toe. Jij hebt jouw mening, ik de mijne, klaar. Overigens vind ik jouw recensie van ITGWO erg goed. Het heeft een humoristische ondertoon die erg boeiend is. Gegroet, André.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven