Baby Woodrose – Love Comes Down

Baby Woodrose - Love Comes DownZanger/gitarist Lorenzo Woodrose heeft met zijn bandje annex solo-project al zes albums op zijn naam staan en nummer zeven is onderweg. Love Comes Down is echter uit 2006, toen de band ook bassist Riky Woodrose (‘The Moody Guru’) en drummer Rocco Woodrose (‘Fuzz Daddy’) nog aan boord had. Het album wordt nu opnieuw uitgebracht, omdat het volgens de bio alleen in Scandinavië was uitgebracht. Daarbij is toch even buiten onze vrienden van Clearspot gerekend, want die brachten ‘m destijds ook in Nederland uit. Het was toen een heel fijn plaatje, en dat is het nog steeds. Vinylfanaten hebben mazzel, want op de LP-versie staan twee extra tracks. De cd bevat dezelfde veertien tracks als destijds. Veertien keer sympathieke Deense rammelrock met poppretenties en dermate tijdloos dat zeker vijf jaar geen verschil gaat maken. Het was toen goed en dat is het nog steeds.


mij=Bad Afro / Suburban

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven