Andrew Bird – If I Needed You

Andrew BirdOnze favoriete opperfluiter/meesterviolist Andrew Bird vereert de Benelux binnenkort eindelijk weer eens met een bezoekje. Hij speelt op alle drie de edities van Crossing Border. Hij komt gelukkig niet met lege handen. Althans wij hopen dat Bird er wel voor zorgt dat de releasedatum voor zijn nieuwe cd Hands Of Glory ook gewoon hier in de winkel ligt op 30 oktober.
Eerder deelde hij al “Three White Horses” via zijn Soundcloud, nu staat daar ook “If I Needed You”. Dat is overigens geen nummer dat Bird zelf schreef, maar zijn interpretatie van klassieker van Townes van Zandt, die vooral bekendheid kreeg in de uitvoering van Emmylou Harris.

“Three White Horses”:

Emmylou Harris in een liveversie van “If I Needed You”, met hulp van Steve Earle, met, na een flinke tijdsprong aan het einde en een nogal brute overgang nog even de meester zelf aan het woord.


mij=Soundcloud

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven