Aufnahmezustand

In Engeland hebben ze best veul muziek op TV, maar onze Oosterburen kennen ook een behoorlijke geschiedenis op dit gebied. Neem bijvoorbeeld Rockpalast. Maar deze is ook zeker de moeite waard: Aufnahmezustand. Het zijn opnamesessies in het voormalige Berlijnse Funkhaus. Regisseur en Produzent Sven Häusler nodigde Little Dragon, The Asteroids Galaxy Tour, Tu Fawning, Boy, Dillon en CocoRosie in de studio uit. Hier zie je vast een deel van de Asteroids. Dat is nu al op TV overigens. Andere uitzendingen:
Zaterdags om 19.30 op ZDFkultur
06. Oktober: The Asteroids Galaxy Tour
13. Oktober: Little Dragon
20. Oktober: Tu Fawning
27. Oktober: Boy
03. November: Dillon
10. November: CocoRosie

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven