Beck – NYC 73-78

Beck heeft een aardige reputatie als het gaat om remixen maken. Zo husselde hij “How Come You Never Go There” van Feist al eens flink door elkaar, maar hij heeft nog wel meer op zijn kerfstok. Maar het zou met niet verbazen als al die remixen een stuk eenvoudiger waren dan even Philip Glass in een ander jasje stoppen. Eigenwijs als Beck is heeft hij er niet voor gekozen om één track van Glass te verbouwen, maar heeft hij voor “NYC: 73-78” stukken en beetjes van allerlei werk van Glass tot een song gevlochten. Het geinige daaraan is dat ondanks dat het overduidelijk Glass is er ook steeds een sprankje Beck in doorklinkt. Razendknap gedaan.
Het resultaat: “NYC 73-78” kun je hieronder horen.


mij=Soundcloud / Remix

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top