Cutting Crew – Died in your arms

Er zijn niet veel jaren prachtig bandjes die nog steeds volop actief zijn. Verbazingwekkend genoeg zijn de one-hit-wonders van Cutting Crew dat na een flinke break van een jaar of tien in de jaren negentig wel. Dat zal dan vooral in het buitenland zijn, want van de band rond zanger Nick van Eede is hier in Nederland zelden nog wat vernomen. Kevin MacMichael, het andere prominente originele bandlid dat tot de split in 1993 present was is in 2002 overleden aan longkanker. Hét liedje van Cutting Crew was toch wel “(I Just) Died In Your Arms Tonight”. Die hit is nu door de blender gehaald door Divide and Kreate en met die lik verf eroverheen kan het eigenlijk zo weer de top-40 is.
De remix:

Het origineel in een live versie:


mij=Remix

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top