Dez Mona – Suspicion

Dez MonaMooi gemaakte clips die kleine speelfilms zijn, dat is toch vooral iets dat weggelegd lijkt voor grote internationale namen. Dat die vlieger lang niet altijd op gaat blijkt wel uit deze mooie clip die Dez Mona gemaakt heeft voor hun “Suspicion”. Gregory Frateur en zijn band klinken in deze voorloper van de eind oktober te verschijnen cd A Gentlemen's Agreement overigens verrassend toegankelijk. Bijna ehh… verdacht toegankelijk zeg maar. Of dat live ook het geval zal zijn, kun je de komende weken in Utrecht, Deventer en Amsterdam zien als de band hier optreedt.


mij=Video

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top