Die Antwoord – Fatty Boom Boom

Tijdens Lowlands 2012 was er een enorme de volksverhuizing richting de Bravo toen Die Antwoord daar optrad. De tent puilde uit met mensen die vooral nieuwsgierig waren naar deze inmiddels toch behoorlijke hype. Toen rapper Ninja begon ging de tent meteen goed los maar vooral na de opkomst van 'where's that motherfucking rich bitch' Yo-Landi bleek het toch wel een erg leuke act te zijn. Muzikaal stelt het misschien niet zo heel voor, het was wel een grappig schouwspel. Het vunzige en stijlloze van hun set zet Die Antwoord op puike wijze voort in de clip bij “Fatty Boom Boom”, waarbij mevrouw GaGa het op zijn zachtst gezegd nogal ehm zwaar krijgt…


mij=Video

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top