Dinosaur Jr. – You're Living All Over Me / Chocomel Daze (Live 1987)

Dinosaur Jr.‘s You’re Living All Over Me, een van de mijlpalen uit de indierock, wordt deze maand 25. Nu is het natuurlijk heel gemakkelijk dan maar met een re-release op de proppen te komen, maar daar laat platenlabel Merge het niet bij. Ze doen wat veel leukers, ze brenngen Chocomel Daze (Live 1987) uit. Een opname van een show (in de originele line-up met J, Lou, and Murph) opgenomen in 1987 in 'ons' Doorrnroosje, Nijmegen. Het wordt wel een gelimiteerde editie op kek 150-grams vinyl.
Zo staat J er het liefst bij.
J. heeft goede herinneringen aan deze eerste Nederlandse shows: 'We were young on our first Euro tour. It was amazing to get hotels and food. We were treated a million times better than we were used to in the states. And only driving like 45 minutes a day to the next Dutch town. Good times.'
Mooi man.

Dinosaur Jr – “The Lung (Live 1987)” from Chocomel Daze (Live 1987)

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top