Elbow – Definitive Albums Box Set

ElbowKrijg je dit jaar van je baas een goede kerstgratificatie? En fan van Elbow? We hopen dat je op allebei volmondig ja kunt antwoorden en hebben dan gelijk een tip voor je hoe je deze goed kunt besteden.
Dit bericht plofte namelijk op onze deurmat gisterenavond:

After a summer spent soundtracking the BBC's Olympic coverage and their acclaimed performance at the Closing Ceremony, Elbow celebrate 21 years of making music with a landmark release. On 26th November the band issue their 'Definitive Albums Box Set'.
The career-spanning collection brings together all elbow's albums on double disc heavyweight vinyl for the very first time. The package includes the first ever vinyl release for the 'The Seldom Seen Kid – Live At Abbey Road' album, which was originally recorded for the BBC, and an elbow USB stick containing all the music in high quality WAV format.
The full set will be issued as a limited edition pressing of just 2000 copies worldwide. Order yours now from the elbow store.

Je kunt natuurlijk ook gewoon een clippie bekijken of Spotify aanslingeren, maar het water loopt ons wel in de mond bij het zien van de tracklisting en alle goodies.
The Bones Of You


mij=Releases

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven