Fenster – Oh Canyon

Veel hipster komen de clipjes niet hier, met enorme brillen en beelden van raketlanceringen en ruimteratjes. Je ziet de band Fenster, die zich bij de vele andere lieve indiebandjes van Morr Music heeft aangesloten. Ergens in de winter van 2010-2011 donderde er een raam bovenop het hoofd van JJ Weihl terwijl hij met Jonathan Jarzyne hun debuutplaat aan het opnemen was, en toen was de bandnaam beklonken (beide komen ze uit Berlijn, hoewel Weihl nu in New York woont). Maar de DIY-opnamen waren te ingewikkeld live en zo werd de Franse Rémi Letournelle hun drumster. Enfin, kijk zelf.

Fenster: Oh Canyon from morr music on Vimeo.


mij=Video

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top