Johnny Foreigner – 3 Hearts

Johnny Foreigner - 3 HeartsLudo had bij de vorige cd van Johnny Foreigner een uitstekende manier om Johnny Foreigner te definiëren: 'Denk aan Stars, maar dan op lichtsnelheid. Geen blaffende vocalist die klinkt als een griepgolfslachtoffer, maar zoete, zelfs sentimentele samenzang van een jongen en meisje.' Helemaal goed en nog beter is dat de band dit verder aan het finetunen is. “3 Heart”, de track die ze van hun aankomende EP NAMES op Soundcloud geplempt hebben is namelijk weer helemaal oke!
Zoals ze zelf zeggen:
“names are important. here is a song about some people whose names you don't know.”


mij=Soundcloud

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven