Lana Del Rey – Burning Desire (Alkalino Remix)

Wordt u ook al gek van die overal irritant aanwezige Lana del Rey? Ik heb veel lol aan de reclameposters van H&M, waarop ze met een zo nors mogelijk gezicht willekeurige kleding showt. Als ze een lieve glimlach had getrokken waren we die posters natuurlijk direct vergeten, nu is het een dankbare campagne om grappen over te maken of snorren op te tekenen. Dus wat kun je beter doen met haar veel te serieuze songs, dan ze remixen? De eigenlijk helemaal niet zo lollige maar best fraaie Alkalino-remix van “Burning Desire” vindt u hieronder.


mij=Remix

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven