M83 – Steve McQueen

Het is net een jaar geleden dat we de clip bij M83's geniale single “Midnight City” te zien kregen, dus smijt de band (na het vervolg “Reunion”) op dit gepaste tijdstip de derde single voor je voeten: “Steve McQueen” heeft ook weer een kind in de hoofdrol. Bij de single die op 25 november verschijnt komen tevens remixen door Maps, SALM, BeatauCue en Alluxe.
Het dubbelalbum Hurry Up, We're Dreaming waar dit nummer vandaan komt zijn we vorig jaar vergeten te recenseren, maar dat hebben ze bij de Subs met een triorecensie al gecompenseerd. Gave band hoor, dat M83.


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven