Our Last Night – Invincible

Our Last Night - InvincibleIk heb er hier nooit moeilijk over gedaan: de oude Linkin Park-albums waren kick-ass. Daarom veerde ik ook op bij het horen van de nieuwe single van Our Last Night “Invincible”. Daar klinkt namelijk al het goede van die Linkin' Park tijd in door. Als je de foto van Tim ziet zou je misschien anders denken, maar deze jongens denderen echt niet gelijk over je heen als een bulldozer en hebben meer melodie in hun mars dan je zou denken. Combineer dat met schattige Japanse fans en je dag is een stuk zonniger.


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven