Pantha Du Prince – Photon

Pantha Du Prince - PhotonHendrik Weber is wel van de samenwerkingen, maar vooral op nummer basis. Als producer en muzikant heeft hij onder de naam Pantha du Prince, Panthel en Glühen 4 bijvoorbeeld Animal Collectives Noah Lennox ingezet voor “Stick To My Side” van zijn vorige cd Black Noise. Zijn nieuwe cd heeft hij helemaal samen gemaakt met de Noren van The Bell Laboratory waaronder meer Jaga Jazzists Martin Horntveth ook lid van is. Het eerste nummer van deze op papier spannende samenwerking staat nu online. En dat “Photon” klinkt als een fascinerende clash van Phantha's Sonic House met 'echte' instrument:


mij=Video

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top