Poor Moon – Holiday

Christian Wargo and Casey Wescott wilden ook weleens wat anders dan muziek maken met hun bandje Fleet Foxes. Ze trommelden de broertjes Ian en Peter Murray op en begonnen zelf een bandje, wat ze Poor Moon noemden, naar de favoriete Canned Heat song van Christian Wargo. Ruim vier jaar waren ze al bezig met het schrijven van songs en het maken van demo's en nu is de band dan ook echt een feit. Eerder dit jaar brachten ze al een ep uit maar nu is hun gelijknamige debuut op het Sub Pop label uitgekomen. Single “Holiday” klinkt als Fleet Foxes met een bossa-nova sausje.

Download: [Holiday]


mij=Video / Soundcloud / Download

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven