Poor Moon – Holiday

Christian Wargo and Casey Wescott wilden ook weleens wat anders dan muziek maken met hun bandje Fleet Foxes. Ze trommelden de broertjes Ian en Peter Murray op en begonnen zelf een bandje, wat ze Poor Moon noemden, naar de favoriete Canned Heat song van Christian Wargo. Ruim vier jaar waren ze al bezig met het schrijven van songs en het maken van demo's en nu is de band dan ook echt een feit. Eerder dit jaar brachten ze al een ep uit maar nu is hun gelijknamige debuut op het Sub Pop label uitgekomen. Single “Holiday” klinkt als Fleet Foxes met een bossa-nova sausje.

Download: [Holiday]


mij=Video / Soundcloud / Download

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top