Teitur – Nederlands Blazers Ensemble

TeiturAls we zeggen dat Teitur onze favoriete inwoner van de Faraör Eilanden is, dan zeggen we niets geks. Niet alleen wonen er niet zoveel mensen, Teitur is ook nog eens heul tof. Vooral ook omdat hij, naast zijn ordinaire liedjes het Experiment niet schuwt. Zo trad hij als eens op met Nico Muhly & Holland Baroque Ensemble en nam in 2010 A Night At The Opera op, met daarop een grote rol voor blazers. De georkestreerde versies die hij hiervoor opnam van eigen werk en covers waren uitermate geslaagd. Niet zo raar dus dat hij komende maand weer in de clinch gaat met een klassieke tegenpartij vol kopergeschal. Deze keer is het Nederlands Blazers Ensemble zijn slachtoffer. Of moeten we partner in crime zeggen?
Luister vast naar A Night At The Opera:


mij=Spotify / Concerten

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven