The Pineapple Thief – Warm Seas

The Pineapple ThiefAls het aan ons lag, dan had The Pineapple Thief dezelfde status als pak'em beet Radiohead, Porcupine Tree of Muse. Dus uitverkochte grote zalen, lyrische recensies over cd's, hysterie bij de voorverkoop. De band rond Bruce Soord is er namelijk goed genoeg voor. Maar goed, wat niet is, dat kan nog komen. Bij Porcupine Tree was het ook een kwestie van geduld hebben. Eind november/begin december zijn de mannen weer drie keer in het land voor optredens in Hengelo, Tilburg en Zoetermeer.
Ondertussen heeft Soord solo wat akoestische opnames gemaakt in West Coker Ropewalk. Dat de liedjes van All The Wars ontdaan van alle orkestrale opsmuk overeind blijven blijkt wel uit onderstaand filmpje.
Akoestisch

Het orgineel


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven