The Plea – The Staggers Anthem

Een indierockband die een plaat uitbrengt op een technolabel? In Ierland kan het. The Plea tekende een deal bij R&S Records, een dochter van het Belgische Apollo Records, dat cd's uitbrengt van techno/dance-acts als Aphex Twin. Gewoon, omdat het goed voelde. Debuutalbum The Dreamers Stadium verschijnt in het voorjaar van 2013. Als voorproefje hiervan is er een videoclip van de geheide stadionrocker “The Staggers Anthem” waarin zanger Denny Doherty er uitziet als een minder fraaie versie van Orlando Bloom en klinkt als Bono.


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven