The Shins – Wonderful Christmastime

The ShinsNog krap 2 maanden en dan is het weer kerstmis. In die 2 maanden wordt je in zowat elke winkel doodgegooid met de meest gruwelijke kerstartikelen. En natuurlijk komen er weer tig kerstcd's op de markt waarvan men hoopt dat er velen onder de kerstboom zullen belanden. Meestal zijn ze het aanhoren niet waard maar de cd Holidays Rule bevat zowaar nog wel een aardige line-up van onder anderen Calexico, Rufus Wainwright en Andrew Bird. The Shins hebben Paul McCartney's “Wonderful Christmastime” afgestoft. Hoe dat klinkt kun je hier beluisteren.


mij=Soundcloud

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven