Villagers – Passing The Message

Villagers - Passing The MessageHet is al weer bijna tweeënhalf jaar geleden dat Ramon Becoming A Jackal van Villagers bestempelde tot debuut van het jaar. Volkomen terecht bleek in de ontelbare optredens die Conor O'Brien en zijn band (voor en) na die tijd deden. We moeten nog tot 14 januari wachten voor {Awayland} uit komt, maar ondertussen is de band al weer uitgebreid op tournee. Volgende week dinsdag spelen ze in Bitterzoet. En daar zullen ze vast deze nieuwe track “Passing A Message” spelen, een liedje vol onderhuidse spanning, dat ons nog meer doet verlangen naar die nieuwe cd.


mij=Video

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top