We, the Firm – Here I stand

Het TROS-programma Vermist en de rockband We, The Firm hebben de handen ineengeslagen. In Vermist zoeken presentator Jaap Jongbloed en zijn team wereldwijd naar vermiste personen. Zanger/gitarist Jeroen van Woezik van We, The Firm is onlangs vader geworden van een dochter en werd al surfende op het internet geraakt door het grote aantal vermissingen van kinderen. Hij schreef hierover het nummer “Here I Stand”. De videoclip van dit nummer, waarin een aantal aangrijpende beelden van kindervermissingen te zien zijn, werd vrijdag 26 oktober in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Vermist getoond. De Amerikaanse rockband Soul Asylum maakte in 1994 een soortgelijke clip met beelden van vermiste kinderen voor hun hit “Runaway Train”.
Het is de bedoeling dat de inspanningen van We, The Firm gevolgd zullen blijven worden in Vermist. Zo speelt de band vandaag op de middenstip in het ADO Den Haag-stadion om aandacht te vragen voor de actie. De beelden daarvan zijn in de uitzending van vrijdag 2 november te zien. De opbrengst van de single wordt gebruikt om in de toekomst ook acties voor andere vermiste kinderen te kunnen financieren.
Bekijk hier de video van “Here I Stand”:


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven