De Grote File Under Jaarlijst 2012

Tame Impala - Lonerism1. Tame Impala – Lonerism
2. Japandroids – Celebration Rock
3. Alt-J – An Awesome Wave
4. Metz – Metz
5. Blaudzun – Heavy Flowers
6. Grimes – Visions
7. Ty Segall Band – Slaughterhouse
8. Burial – Kindred
9. Cloud Nothings – Attack On Memory
10. Damien Jurado – Maraqopa
11. Paul Buchanan – Mid Air
12. The xx – Coexist
13. Birds of Passage – Winter Lady
14. Purity Ring – Shrines
15. Beach House – Bloom

8 reacties

 1. God als in “daar kan ik me in vinden” of “die komen ook in mijn lijst voor”? Alleen Damien Jurado en Birds of Passage heb ik ook in mijn lijst dus daarmee kom ik ook op 2. Verder staat er volgens mij maar 1 in die ik nog eens wil proberen en dat is niet Tame Impala 😉

 2. 2 van de 15 goed. Wie is de überhippe File Underster?
  God als in “daar kan ik me in vinden” of “die komen ook in mijn lijst voor”? Alleen Damien Jurado en Birds of Passage heb ik ook in mijn lijst dus daarmee kom ik ook op 2. Verder staat er volgens mij maar 1 in die ik nog eens wil proberen en dat is niet Tame Impala 😉
  Ik heb lang niet alles uit deze lijst nog gehoord. Vooral Burial (die inmiddels ook weer nieuw werk uit heeft) zal ik nog checken.
  Ik heb er echt gewoon 0 in mijn marginale lijstje staan….
  Ook hier heel verrassend 0 in mijn lijstje terug te vinden 😉 (alleen The XX stond nog op een shortlistje van me)
  ook bij mij alleen The XX als overeenkomst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven