The Mrs – Get It Out

The Mrs - Get It OutThe Mrs. is een band van drie dames een en heer die hun eigen muziek omschrijven als grooverock. Een omschrijving die de inhoud van hun debuut-EP Get It Out volledig dekt. Het is rock die het niet van diepte of enorme vernieuwing moet hebben, maar wel van uitstekende, vrolijke melodieën die de poprock verkennen met een alternatief randje en een randje grunge. “What Do You Want” is een onwaarschijnlijk catchy nummer dat je direct in de goede stemming brengt. “45” heeft een Grote Groove met een lekkere baslijn. Vervolgens wordt het in “Riddles” allemaal nog wat steviger aangezet, zonder de lichte toets kwijt te raken. De afsluiter is “Mission”, een bijna funky track waarin de baslijn weer leidend is. De combinatie van stevige riffs, popmelodieën en de stijl van zangeres Karin Wangko doet mij nogal denken aan Luscious Jackson, en dat is een compliment. Ook The Mrs. slaagt er haast moeiteloos in losjes gespeelde rock en pop te combineren en de valkuil van klagerige pop te vermijden door wat heavier accenten. Van The Mrs. gaan we nog wel meer horen.


mij=Eigen beheer

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven