Falling in Reverse – The Drug In Me Is You

falling_in_reverse-the_drug_in_me_is_you.jpgDit is Teststukje 1 omdat de FileUnder-webadmin met het content management systeem aan het kloten is. Als je dit leest weet je dat het werkt. Goed nieuws, toch? Oja, en Falling In Reverse is een coole Amerikaanse emoband met teveel makeup op zoals er op zich wel meer rondlopen. In juni hebben ze weer een nieuwe plaat waar we tegen die tijd dan over schrijven. Dit stukje is vernoemd naar hun vorige uit 2011. De gelijknamige single heeft een clip. Veel plezier ermee.
Vind je dit cool, check dan trouwens ook Motionless In White.


mij=Epitaph

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven