Traumahelikopter

Traumahelikopter


mij=Traumahelikopter, 23 juni, Best Kept Secret, Beekse Bergen, Hilvarenbeek. Foto: Jorg

5 Comments

 1. Sikkema

  Wat is de algemene indruk van Best Kept Secret? Is het een alternatief voor Lowlands als je niet in december al kaarten wilt kopen?
  Ik ben wel benieuwd..

 2. Jorg

  Zeker een alternatief voor Lowlands denk ik. Hangt een beetje af van wat de organisatie gaat doen qua bezoekersaantal. Er is ruimte voor meer mensen maar dat zal wel ten koste gaan van het gevoel van kleinschaligheid.

 3. Stonehead

  Wat is de algemene indruk van Best Kept Secret? Is het een alternatief voor Lowlands als je niet in december al kaarten wilt kopen?
  Ik ben wel benieuwd..
  Zeker een alternatief voor Lowlands denk ik. Hangt een beetje af van wat de organisatie gaat doen qua bezoekersaantal. Er is ruimte voor meer mensen maar dat zal wel ten koste gaan van het gevoel van kleinschaligheid.
  Dan zou Lowlands waarschijnlijk nog meer een party- en zuipfestival worden dan het al is. Best Kept Secret heeft zich nu al onderscheiden als festival voor fijnproevers. Qua hipheid werd Lowlands al jaren regelmatig door kleinere festivals voorbijgestreefd, maar nog niet in bezoekersaantallen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top