Seravince – Hear to See

seravince-hear_to_see.jpgAan de mooie naam Seravince te zien dacht ik even te maken te hebben met een abstract elektronisch project, maar het blijkt een warme laidback jazzband te zijn. Zo’n band waarbij de hoge melodieën lekker om de rest heen meanderen, met mellow liedjes die wat herfstiger dan zomers klinken. Vleugjes elektronica maken wel de sound lekker fris. Het is de nieuwe band van keyboardspeler Vincent Helbers (vorige bandnaam: Flowriders) en ook drummer Richard Spaven, die in de VS met Flying Lotus speelt, levert keurig werk. De drie zangeressen Sharlene Hector, Renee Neufville en Esperanzah Denswil kleuren het plaatje stijlvol in: nergens is Hear to See heel opvallend of irritant. Tegelijkertijd doet deze plaat me ook helemaal niks. Zo kleurloos als een jazzcombo in het zondagmiddagcafé en zo ongevaarlijk als achtergrondmuziek in een restaurant. Even snel uit mijn herinnering verdwenen als Sublime FM uit een Utrecht CS-winkelruimte. Tja.


mij=Moovmnt

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven