Fair Warning – The Box

Fair Warning - The BoxFair Warning is zo’n band waarvan ik steeds weer verbaasd ben dat ik het zo leuk vind. Het is voorspelbaar, beweegt zich qua stijl ergens tussen AOR en de hardrock van de Scorpions, en eerlijk gezegd zijn de platen vrij uitwisselbaar. Het leverde ook mijn kortste recensie in bijna tien jaar op. En toch, iedere keer zit het zo verdomd goed in elkaar en is het zo goed geproduceerd dat ik binnen de kortste keren mee zit te brullen. Steamhammer heeft nu hun studio-albums uit de periode 1997-2009 en het live-album uit die periode samen in een box uitgebracht. Go!, Four, Brother’s Keeper en Aura zijn fijne studio-albums met iedere keer weer een paar uitschieters, Live And More is een weinig verrassende, maar toch ook wel weer aangename live-cd. Heb je al meer van deze albums in de kast staan dan is deze box niet heel zinvol, maar als je al jaren twijfelt of je iets van de band rond Tommy Heart en Ule Ritgen zult aanschaffen is dit het moment. Je bent meteen aardig bij voor een fijne prijs.


mij=Steamhammer/SPV

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven