Jaarlijst 2019: Stonehead


1 Boy Pablo – Soy Pablo + Roy Pablo
2 Lizzo – Cuz I Love You
3 Sigrid – Sucker Punch
4 Lana del Rey – Norman Fucking Rockwell!
5 Michael Kiwanuka – KIWANUKA
6 Bat for Lashes – Lost Girls
7 TWICE – &TWICE / Feel Special
8 Desperate Journalist – In Search of the Miraculous
9 James Blake – Assume Form
10 Kim Petras – Clarity / Turn Off The Light (Vol.1+2)

11 Friendly Fires – Inflorescent
12 Aurora – A Different Kind of Human (Step II)
13 Pat Lok – Corazon
14 Charli XCX – Charli
15 Leprous – Pitfalls
16 100 gecs – 1000 gecs
17 Danger – Origins
18 Clairo – Immunity
19 Chemical Brothers – No Geography
20 The Divine Comedy – Office Politics
21 Joris Voorn – Four

Het uitstellen van het maken van een jaarlijst met een heel jaar was niet vooraf gepland en ik hoop het ook bij een eenmalig experiment te houden (ik publiceer ‘m nu toch maar, dan heb ik voor het hele decennium een jaarlijstje). Het maakt voor de volgorde eigenlijk niet zoveel uit. Bij de nummer 1 heb ik nog steeds een persoonlijk gevoel; die act maakte persoonlijk mijn jaar (o.a. door hun Lowlands-optreden), zoiets verandert niet. Het is leuk dat ik nu 100 gecs en Desperate Journalist nog even kan namedroppen terwijl ik die eigenlijk gemist had in 2019 zelf, maar laten we wel wezen, er zijn nog steeds duizenden platen uit 2019 die ik niet gehoord heb en die ik op een later moment vast nog zou willen toevoegen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven