Green Hornet – Soulscum

My First Sonny Weismuller / Konkurrent

Green Hornets’ Soulscum is het slechtste dat ik afgelopen jaar hoorde op een plaat van Nederlandse orgine. Het slechtst voor mijn banksaldo welteverstaan. Met mijn domme hoofd zette ik namelijk Soulscum op in de auto en voor ik er erg in had zat ik een flink eind boven de toegestane snelheid op de weg waar ik op reed waarlangs ipv bomen flitspalen staan. De opgefokte, smerig opwindende mix van blues en rock rechtstreeks uit de kelder van de Vera maakt het schier onmogelijk om niet het stuur net iets steviger vast te pakken en het gaspedaal tot aan de bodemplaat te drukken. En dan schijnt het live nog vetter en opwindender te zijn. Goodie! Meester Trasher André Williams nam de drie Groningers natuurlijk niet voor niets mee op zijn Europese tournee. Geen seconde mis je de bas bij het orgel, gitaar drumcombo, dat pompend en groovend het gemis voorkomt.Gelukkig her en der ook nog ergens een klein plekkie van rust om kramp in de kuiten te voorkomen. Ik ga nog even de ringweg rond Zwolle weer onveilig maken en zwaaien naar de flitspalen; fuck het banksaldo, het vakantiegeld is toch net binnen.

File: Green Hornet – Soulscum
File Under: Gaan! Gaan! Gaan! (naar de winkel en een concert)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven